• Love Advice



  • Relationships & Love Feelings

  • Love Quotes

    Don’t just say I love you, DO it!

  • Thinking About Love

  • Relationships Site Map

    Mobile App  Twitter


    Love Messages


    The Best Relationship Love Advice Ever

    Love Like A Diamond, Sphere Of Love Performance Techniques

    Top Dating Advice And Tips For Singles

    Maintaining A Happy Marriage With Congruent Appreciation

    Love Grows Through Humility

    Forgiveness Is Loves Prerequisite

    Expand Love, Increase Your Personal Assets

    Top Ten Reasons Why I Love You

    Best Reasons For Marriage

    Lost Your Love Feelings

    Be The Real You, You're Valuable

    Free Yourself From Previous Pains

    Gay Rights, Secular Culture Flaws

    People That Claim They Never Lie, Quit It!

    Valentine's Day Ideas

    REALLY CUTE GIFT IDEAS
    Beautiful bedding sets!

    Living Together Before Getting Married

    Speaking Words Of Love

    Say I Love You Moments

    True Feelings Of Love

    Quality Time, Needing Attention And Affection

    Dating Clothing, Your Dating Clothes

    I Love You, An Outward Expression

    Super Healthy Love Thoughts

    Love With An Otherness Mindset
    Romantic Gold Roses Delivered!
    14 days free

    Love Is Most Important

    Best Love Quotes Top Romantic Quotations Love Verses

    Why Did He Cheat On Me?

    Top 3 Reasons For Marriage Problems

    Staying Together Is Loves Commitment

    Fixing Marriage Problems

    Solving Your Relationship Issues

    Understanding Emotions And Controlling Anger

    Love Problems And Solutions

    What Happens When You Don't Love Your Spouse?

    Healthy Love Advice Unlocking The Barriers To Love

    Top 100 Questions Before Getting Divorced

    Cheating In Marriage, Sexual Affairs

    Helpful Insights Into The Two Sexes

    Men In Touch With Their Feelings

    Positive Thinking Behaviors

    Speaking Life To Each Other

    Best Dating Questions To Ask Your Dates

    How Do I Know If He Loves Me?

    Tips to improve your sex life

    He or She Won't Have Sex With Me

    Assuming Communication Without Communicating

    How To Better Communicate With Your Spouse or Partner

    Love Guidelines For A Happy Marriage

    Increase Love By Multiplying Its Expansion

    Discerning Character, Dating Advice

    Top Ten Ways Boyfriends Can Say I Love You

      « | Showing | »

      Ask Questions About Love, Questions About Relationships

      By Guide

      It is said that the only stupid questions that you ask, are the ones you never asked. The sole intent of this section is so you may ask the burning questions you have desired to be answered. The answers to your questions about love and relationships may be given on this page, so please return to this section after a couple of days. It is also possible that we may take the questions you are asking and use them as a topic to write an article on. Whatever the case may be, we will attempt to supply answers that are useful to you.

      Often times people want to hear the answers the way they want them, that is not going to happen here. Be prepared to accept answers that are answered out of love. Love will not tell you what you want to hear, but rather what you need to discover. Sometimes the questions that people are asking are more complex than they appear, therefore the answers you receive may be multifaceted.

      Please note that the relationship questions you are asking will appear in ascending order, 15 questions per page, thus you will may need to scroll to the bottom of this page and click to the next page in order to see the question you asked about, as well as it’s corresponding answer.


      Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr
      twitterpinterestlinkedinrssyoutubevimeotumblr

      Topics: Love Questions | 158 Comments »

      After reading the love article, do you feel that you have personally benefited by the insight? Do you think you have benefited by a value of at least $5 dollars? It does cost money to run this web site, your gifts of gratitude would be greatly appreciated. Give until it feels good, Thank you for being a blessing!




      158 Responses to “Ask Questions About Love, Questions About Relationships”

      Pages: « 165 4 3 2 [1] Show All

      1. 10
        Stephanie Says:

        I have been fond of a guy that works with me for over 3 years and this year in May we started talking. He has a girlfriend and I was crushed but we promised to be friends. We have not been intimate and don’t plan to be but he told me that he has fallen in love with me and I love him too but it is the kind of love is mounted on respect and admiration. I feel as though he is the one for me and I am willing to wait but I am not gonna interfere in his relationship. Am I silly for thinking this way?

        Answer: If he loves you then he would only want to be with you. The right man will say I love you with a ring. Be careful that your hopes do not leave you open to an abusive relationship where he uses you for his physical desires.

      2. 9
        Grace Says:

        Please I have been in a relationship for two years now with a loving and kind gentleman, but his brother is evil and he is trying everything in his power to break us up. I think it’s because he has not been able to maintain any of his numerous relationships. Even though the man seems not to be worried at all, I am. Please what can I do to turn this situation at hand.

        Answer: Pray to God, and tell Him how you feel, be honest with yourself and with Him regarding this insecurity. Attempt to express your feelings to your boyfriend in a manner that you know he will understand. Know that people who are full of jealousy and envy are of poor character. Please read the following on Character Distinctions.

      3. 8
        rosina klu Says:

        What kind of dress must you wear to attract your date most especially for long lasting relationship?
        Answer: Be yourself, dress for the occasions in conservative fashions.

        How would you know that your relationship would last long?
        Answer: That depends on both peoples character, but to know love is to know God.

        Is it appropriate to visit your date’s family if you have not been authorized by your date.
        Answer: That may be viewed as disrespectful.

        Lastly, how would you relate to your date’s family, especially the nuclear one, if they are not interested in your relationship with their son or daughter.
        Answer: Humbly with kindness and respect, don’t try to be a people pleaser though.

      4. 7
        losy Says:

        hi, I love the website very much. I’ve been in love with a man for three years now we were suppose to get married last year, but when his family proposed me they change their mind and they refused to go on with this marriage, and he didn want to disobey his parents, so till now it’s been a year and we still waiting for them to agree so we get married I dont know what to do??

        Answer: It sounds like you are in a culture that believes in getting the parents approval. My question to you would be, do you love him and does he love you? If you both love one another and you both want to be married then you should pray to God together, for God is the authority.
        It is dangerous to be concerned with what others think of you… Proverbs 29:25
        We are not trying to please men but God, who tests our hearts. 1 Thessalonians 2:4

      5. 6
        betty Says:

        How do I to satisfy my spouse, he is like 30 years older and am in my early 20’s?

        Answer: Satisfy? Trying to satisfy anyone can be unhealthy, I would suggest that you instead love each other. Perhaps you might consider printing this out so you can both read it together.

      6. 5
        anamika Says:

        Hi, I’m in a relationship with a guy since 8 years. During these 8 years we’ve come to know each other more deeply than we used to do earlier. We respect and admire each other a lot. But we fight a lot too and that to over very small issues. Most of the time he gets very insecure and possessive over me, and that makes me lose my temper. Due to all these misunderstandings I’ve grown a kind of resentment for him. Moreover i feel attracted to another guy these days very strongly. I even told my boyfriend about that guy and we were about to break up. I feel guilty for my feelings and I don’t wanna cheat my boyfriend. I want to make my relationship more stronger and deeper without fighting and without being attracted to any other guy ever in my life……plz help me

        Answer: I suggest you read Honest Character Distinctions

      7. 4
        abhiruchi Says:

        I even don’t feel satisfied with myself. And I think that’s cause I didn’t have a healthy childhood. I have developed resentment for my family members that can never be healed and that makes me searching for an eternal love that make me feel complete. And I guess that all these things affects my relationship a lot. Should I practice meditation? guide me…

        Answer: Whenever things look down, look up! I would suggest you read this
        Relationship Article

      8. 3
        gaellemeb Says:

        Hi I wish to ask if changing behavior for someone you love but do not have you in mine is correct.

        Answer: I am not totally sure what you are asking. However, the one who first benefits in improving your character is you. So you should first seek growth for yourself, then your relational improvements will be seen by others.

      9. 2
        Nisha Says:

        I love these articles, I am in love with guy from last 1 year. I met on the net, it’s online friendship, going with each other then we shared our cell number to each other we talk on phone 1 to 2 hour. we love to talk with each other, I love the way he talking with me.. he is humble and caring and; loving too. After some days me meet up personaly face to face. Then I realized that he is the man made for me only. We love each other so much. Later on the days gone.. day by day, he changed lot. He is a businessman starting new business so he hardly get time for me or something like that. His nature flow towards angerness, high temper, always fight with me on little stupid things.. And I’m always said sorry whatever thing happened with us, he never said sorry to me when I never made any mistake on that time. Afterwards things are going same like that. He always having time for his online friends and; in that friend list gals friends are huge in numbers.I always keep on telling him that you have so many gals in your friends list and; always ready to chating with them, and not only chating with them but also giving cell number to them.. I don’t know how he can do this to me. Please help me what can I do, how can I express my love to him and; how can I express what I want from him.. Please help me.

        Answer: In the beginning you say that you love each other so much, I hope that you did not become physically intimate with him. Having sex outside the context of marriage will open you up to deeper emotional ramifications. Temporary pleasures will only lead you to long term pains. Many men will put on a “show” until they get their lustful physical desires met. Please read the above answers to Francisca, it may be time for you to move forward, what you are missing is already missing you……..and you may not have “seen” them yet. I would like to suggest that you read Healthy Love Thoughts and then the article on Anger

      10. 1
        Francisca Says:

        I Love this man so much and i know he loves me too but he told me he can’t marry me because he is commited to someone else. This discovery has not changed the way I feel about him in anyway. Moreso, he continues to shower me with love like no one else has ever done to me before. You see, I can’t help but worry all the time that our relationship will end once he gets married. Please what do I do because I think it is better not to have hope at all than to have what looks like hope and it ends up crashing. Please I sincerely need your help. Thanks for giving me this opportunity.

        Answer: Hi Francisca and thanks for your question. The right person will show you with their words and their actions what you mean to them. If you were spending time with someone who was not showing you, by their actions, that they want to be with you, then perhaps the relationship is not what you think it is. Often times when we are involved with someone our emotions cloud our judgement, we want something so badly that we don’t accept the truth. This is one reason why it is good to have your dates meet your friends, your friends will see things that you may not see, because they are not emotionally involved. If someone truly cares about you they will want to be with you and only you. I would suggest you read
        Love Is Otherness

      Pages: « 165 4 3 2 [1] Show All

      Love Thoughts

      Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.